Ke 30.09.2020

Heimon kotiavaus perjantaina - tästä löydät kaikki alkukauden uutiset!

Uuden ja upean F-liigan kolmas otteluviikko tuo tullessaan odotetun Heimon kotiavauksen. Kahdella aiemmalla viikolla koettiin hieno vierasvoitto Happeesta ja kirvelevä tappio Espoon Derbystä.

Kausi 2019-20 jäi poikkeuksellisen tilanteen takia kesken, mutta jo pian kauden päättymisen jälkeen käännettiin katseet tulevaan ja julkaistiin kauden 2020-21 joukkue. Uusina vahvistuksina mm. Perttu Puska, Samuli Huppunen ja paluumuuttaja Kevin Nylund.

Espoon salibandyhuuman katkeaminen jätti kiukun – Heimo palaa koronan jälkeen kaukaloon vahvempana kuin koskaan

Toukokuun puolessa välissä saapui uusi aikakausi, kun Salibandyliigasta tuli F-liiga. Ison brändimuutoksen tulokset näkyvät ajan myötä, mutta uutta tunnelmaa pääsee aistimaan kotipeleissä mm. otteluiden aluissa kuuluvan sarjan tunnusbiisin myötä.

Salibandyliiga on nyt F-Liiga!

Kauden alkuhetkillä elokuussa aloitettiin myös uusi videosarja Heimokatsaus, jossa mediatiimin uuden jäsenen Gabriel Airaksisen jututettavana pelaajia ja taustahenkilöitä koko seurasta.

Heimokatsaus #1 - "Peliseurana yks tän maan parhaista"
Heimokatsaus #2 - "Sain mä ennen karsintoja unta, mutta en sen jälkeen"
Heimokatsaus #3 - "See you in the hall, we play good floorball here"

Kauden ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin Kirkkonummella Rangersin vieraana. Nihkeästä ottelusta jäi käteen 1-3 voiton lisäksi tärkeitä oppeja alkavaan kauteen ja ensiaskeleet Heimon paidassa isolle joukolle pelaajia.

Pari viikkoa myöhemmin tiiviissä viikonlopun mittaisessa EräViikinkien järjestämässä Kirsi Westerlund Memorial Cupissa kohdattiin EV Akatemia (Divari), EräViikingit (F-liiga) ja Tiikerit (F-liiga). Kolmesta pelistä puhdas kolmen voiton suoritus antoi viitteitä Heimon iskukyvystä tulevaan kauteen. Turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi miesten puolella valittiin Eetu Nykänen.

Tyylipuhdas voitto KWMC:n avauksessa – EV Akatemia kaatuu lukemin 12-2
Voitokkaana kohti KWMC:n viimeistä peliä – EräViikingit kaatui lauantain värikkäässä ottelussa
Heimo haki Tapanilasta pystin toimistolle – "Pelipaita päällä kukaan ei halua hävitä"

Ennen Pre-Seasonin viimeistä ottelua Heimon edustusjoukkueen kuusi pelaajaa pääsivät nauttimaan myös maajoukkueleireistä. Monelle heistä kertyi useita leiripäiviä myös kesän ajalta, varsinkin kaksikolle Valtteri Kainulainen ja Aaro Astala miesten leireillessä aktiivisesti Eerikkilässä.

Kuusi pelaajaa Heimosta syyskuun maajoukkueleireille
Salibandy.fi: Aaro Astala – isokin mies voi liikkua räjähtävästi

Harjoituspelit pistettiin pakettiin Lohjalla, jonne Westend Indiansin vieraaksi saapui TPS. Ottelun järjestelyt hoituivat upeasti LoSB:n naisten joukkueen toimesta. Ville Pasasen (tuotanto) ja Gabriel Airaksisen (selostus) toteuttama laadukas HeimoTV-ottelulähetys mahdollisti ottelusta nauttimisen myös kotisohvalta. Viihdyttävän ottelun loppulukemat 3-4 TPS:lle jätti sopivasti nälkää kauden avaukseen.

Pre-Season päätökseen niukalla tappiolla - nälkäisenä kohti alkavaa F-liigaa

Ennen kauden alkua oli tarjolla paljon hyvää luettavaa Heimon pelaajista ja ennakkoja alkavasta kaudesta. Myös Urheilulehdessä 38/2020 oli muutaman sivun mittainen haastattelu Aaro Astalasta F-liigaennakon kyljessä.

Heimon täsmähankinta Perttu Puska haluaa nauttia salibandystä, mutta myös menestyä – "Emme ole enää kiva pikkuveli"
Pääkallo.fi: Alaluusua hakee läpimurtoa kirkkaissa valoissa: ”Onhan sitä liigaan lähtemistä tullut tuossa jokunen vuosi mietittyä”
Fliiga.com: F-liigan uudet kasvot: Perttu Puska löysi palon salibandyyn - ”Olo on kuin pikkupojalla”
Fliiga.com: Tuttu tutkapari toimii! Valtteri Kainulainen ja Aaro Astala tehokkaina F-liigakauden alla
Länsiväylä: Indians ja Oilers lähtevät kauteen mestaruus mielessä
Pääkallo.fi: Top 5: F-liigan parhaat keskushyökkääjät
Pääkalloennakko: Miten vahvistunut Indians reagoi kasvaneisiin odotuksiin?
Pääkalloennakko: Espoolaiskaksikko välierävireessä – onko ”kellarin kuninkuus” uusi mestaruustaisto?

Kausi avattiin Jyväskylässä Happeen vieraana sunnuntaina 20.9. ja vierasvoittoon 4-8 päättynyt ottelu oli varsin mieluisaa katseltavaa keltamustien lasien läpi. Maalien valossa ottelun onnistujina kapteeni Valtteri Kainulainen sekä terävässä iskussa heti alkukaudesta oleva Eetu Nykänen.

Heimo harppasi F-liigan kärkeen sarja-avauksessa – "Oli ilo nähdä nuorisokaartin ja Perttu Puskan onnistumiset"

Kauden toinen ottelu oli paluu kevään ottelusarjan pariin, kun vastassa oli paikallisvastustaja Oilers. Tällä kertaa pisteet jäivät Tapiolaan, mutta joulukuussa tasataan puntit Otahallilla.

Pääkallo.fi: Espoon derby roihahtaa taas liekkeihin: ”Onhan se tuonut derbyihin lisää, kun Indians on kehittynyt vuosi vuodelta”
Oilers askeleen edellä kauden ensimmäisessä derbyssä – "Aseet oli, mutta jäi vähän piippuun"

Seuraavana askeleena on kauden ensimmäinen kotiottelu rakkaalla Tiipiillä perjantaina 2.10. klo 18:30. Vastassa on hyvin kautensa aloittanut Steelers Hämeenlinnasta. Ottelussa on mahdollisuus tehdä hyvää tuomalla vanhoja varusteita Hopen välinekeräyslaatikkoon!

Otteluliput ja kausikortit ostettavissa Floudista
Lippujen hinnat ja kauden kotiottelut
Turvallisuusohjeistus

Suosittelemme seuraamaan Heimon edustusjoukkueen somekanavia, joista löydät ajankohtaiset asiat ja saatat jopa viihtyä sisällön parissa kauden aikana!

Instagram | Facebook | Twitter | TikTok