Vanhemmat uutiset

Ma 04.10.2021

Heimo takoi kolmella sylinterillä 11 maalia Porissa – "Hyvä puolustuspeli mahdollisti kliinisen voiton"

Westend Indians otti sunnuntaina jo kauden kolmannen vierasvoittonsa, kun se kaatoi Porissa paikallisen Karhut. Reissupeleistä täydet pisteet saalistanut Heimo hävisi avauserän, mutta iski toisessa kuusi osumaa jättäen isännät maaleitta. Loppulukemat kirjattiin 4–11.

Lue koko juttu

Pe 01.10.2021

Classic oli tyly vieras Heimon kotiavauksessa – "Saatiin raju muistutus, että salibandy on maalintekopeli"

Westend Indiansin kauden ensimmäisestä kotipelistä ei tullut niin ikimuistoista kuin se varmasti odotti ja toivoi. Tamperelaisvierailija Classic piti Heimon pitkään nollilla ja karkasi avauserän tehotuokiollaan tavoittamattomaan johtoon. Kotiavauksen lopputulos oli espoolaisittain turhankin tyly 2–8.

Lue koko juttu

Pe 01.10.2021

Kauan odotetussa kotiavauksessa kaukaloon astuu rohkea Heimo ja Aaro Astala – "On jo unohtunut se meininki, kun katsomossa on kannattajia"

Tänään on vihdoin se päivä. Westend Indians pelaa illalla Tiipiissä yleisön edessä F-liigan ottelussa. Kahdella vierasvoitolla kautensa aloittanut Heimo isännöi perjantaina ei enempää eikä vähempää kuin mestari-Classicia.

Lue koko juttu

To 23.09.2021

Heimo jatkoi vierasvoittojen tiellä Turussa ja nousi F-liigan kärkeen – "Meillä oli hoksottimet hereillä"

Westend Indians johtaa salibandyn F-liigaa juuri nyt. Toki tätä miellyttävää näkyä selittää se, että Heimo pelasi keskiviikkona jo toisen ottelunsa tällä kaudella, kun valtaosa muista joukkueista on käynyt kaukalossa vasta kerran.

Lue koko juttu

Su 19.09.2021

Heimo puristi täpärän voiton sarja-avauksessa Tikkurilassa – "Puolustuspään onnistumiset ovat yhtä tärkeitä kuin hyökkäyksen"

Westend Indians aloitti F-liigakautensa 2021–22 täpärällä vierasvoitolla Tikkurilassa. Paikallinen Tiikerit nousi kolmannessa erässä vielä tasoihin, mutta Heimo ratkaisi sarjapisteiden kohtalon kreivin aikaan toimineella ylivoimapelillään. Loppulukemat Vantaalla kirjattiin 3–4.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 262 seuraava »