Vanhemmat uutiset

Pe 12.03.2021

Westend Indiansin kannanotto F-liigan kurinpidollisiin päätöksiin ja järjestelmään

Seuraavalla kannanotolla ja esimerkeillä Westend Indians kyseenalaistaa F-liigan kurinpidon päähän kohdistuneiden kontaktitapausten päätöslinjaukset ja järjestelmän toiminnan sekä vaatii muutoksia.

Lue koko juttu

To 11.03.2021

Heimo selvitti ottelupallon tiivistunnelmaisessa paikallispelissä – "Jos joskus vähän kuohahtaakin, osataan ottaa hetken happea ja keskittyä olennaiseen"

Westend Indians ei anna periksi. Selkä seinää vasten F-liigan neljänteen puolivälieräotteluun lähtenyt Heimo otti komean 5–3-voiton paikallisvastustaja Oilersista. Otahallissa pelatussa kamppailussa pudotuspelitunnelma alkoi olla käsin kosketeltava, mikä ennustaa perjantain seuraavaasta kohtaamisesta jännitteistä ja jännittävää.

Lue koko juttu

Ti 09.03.2021

Kolmaskin puolivälierä päättyi Heimon täpärään tappioon – "Voimme vaikuttaa vain tulevaisuuteen"

Westend Indians koki maanantaina jo kolmannen kerran peräkkäin sen faktan, että huipputason salibandy on pienten marginaalien peli. Heimo johti kolmatta puolivälierää Oilersia vastaan suurimman osan peliajasta, mutta naapuriseura hilautui aina rinnalle.

Lue koko juttu

Ma 08.03.2021

Heimo ei aio taipua helpolla – "Rohkeus toteuttaa omia juttuja riittää"

Westend Indiansin valmennuksella ja pelaajilla on yhä vankka usko siihen, että puolivälieräsarja paikallisvastustaja Oilersia vastaan kääntyy. Lauantain toisessa ottelussa Heimo johti vielä 54. minuutilla, mutta joutui lopulta taipumaan luvuin 4–6.

Lue koko juttu

To 04.03.2021

Heimo ja Lehkosuo kolisuttivat rautoja, Oilers korjasi avausvoiton – "Parannamme peli peliltä, sen takaan"

Westend Indians ja Esport Oilers ottivat varaslähdön F-liigan puolivälieriin torstaina Tapiolan urheiluhallilla. Kamppailu oli odotetun tasaväkinen ja ratkesi pieniin asioihin. Heimon voi sanoa olleen epäonninenkin, sillä pallo kilpistyi tolppaan tai ylärimaan useita kertoja kamppailun aikana.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 259 seuraava »