Vanhemmat uutiset

La 08.02.2020

Oilers vei toisenkin Derbyn, Heimolle tärkeä piste – "Molemmissa päissä oli maailmanluokan moket"

Westend Indians joutuu odottamaan kalavelkojen maksamista paikallisvastustaja Oilersille ensi kauteen – Tai ainakin mahdolliseen pudotuspelikohtaamiseen saakka.

Lue koko juttu

Ke 29.01.2020

Heimolle selkäsauna Vantaalla – "Perjantaina harjoitellaan ja ensi viikolla harjoitellaan taas"

Joulukuun alussa Westend Indians höykytti Otahallissa paikallisvastustaja EräViikinkejä komein 9–4-lukemin. Tuolloin toista erää luonnehdittiin jopa Heimon liigahistorian parhaaksi 20-minuuttiseksi.

Lue koko juttu

Ti 28.01.2020

Koripalloilijasta kuoriutui salibandyn ystävä – Työteliäs Rasmus Roslund hallinnoi Heimossa viisi vuotta

Westend Indians on viime vuosina noussut vakiokävijäksi miesten Salibandyliigan pudotuspeleissä. Urheilullisen kehityksen rinnalla seura on kasvanut myös muussa toiminnassaan.

Lue koko juttu

Ti 21.01.2020

Sebastian Klärich liikuttaa lapsia jo toista vuosikymmentä – "Heimokulttuuri on noussut viime vuosina taas uudelle tasolle"

Espoolainen market perjantai-iltana. Perhe on ruokaostoksilla, kun yksi lapsista äkkiä huomaa jotain ja sanoo vanhemmilleen: "Hei, tuolla on se Seba!"

Lue koko juttu

Pe 17.01.2020

Puolustajien tykki-ilta toi voiton ÅIF:sta – "Nuoret skloddit ovat potkineet meitä eteenpäin"

Westend Indians kohtasi back-to-back pelien rupeaman jälkimmäisessä osassa perjantaina sarjanousija ÅIF Sipoosta. Heimo oli hakenut edellispäivänä kärsivällisellä esityksellä pisteet Hämeenlinnasta, ja malttia siltä vaadittiin Tiipiissäkin.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 237 seuraava »