Ke 09.09.2020

Pre-Season päätökseen niukalla tappiolla - nälkäisenä kohti alkavaa F-liigaa

Heimon Pre-Seasonin viides ottelu päättyi tiukkaan tappioon TPS:lle viime hetken voittomaalilla lukemin 3-4. Lohjalle oli saapunut hyvin yleisöä seuraamaan jännittävää ottelua ja Indiansin nykyvirettä kauden alla.

Ottelun alku oli vierailijoilta todella terävä ja noin viiden minuutin kohdilla TPS oli karannut jo 0-3 johtoasemaan. Heimo löysi kuitenkin otteen pelistä ja pääsi maali maalilta lähemmäksi komeilla maaleilla. Viimeiseen erään lähdettiin kutkuttavasta tasatilanteesta 3-3 ja ratkaisua saatiin odotella ihan viime hetkille asti. Ajassa 58:19 tullut vierasjäähy nostatti odotuksia voittomaalin synnystä, mutta harmillisesti TPS iski kuin varkain alivoimamaalin sisäänlyönnistä, eikä Heimon ylivoimapyöritys lopussa tuottanut tulosta.

Tästä sopivasti sisuuntuneena aloitetaan F-liigakausi sunnuntaina 20.9. Happeen vieraana Jyväskylässä, jonka jälkeen 25.9. palataan Espoon Derbyn pariin Tapiolan Urheiluhallilla. Kotiavaus pelataan 2.10. Steelersiä vastaan - hanki kausikorttisi nyt Floudista!

Ottelun maalikooste. Jos upotus ei näy, näet videon myös tästä.

Indians - TPS 3-4 (1-3, 2-0, 0-1)