KUMPPANIEDUT

Westend Indians tarjoaa yhteistyökumppaneiden kanssa Heimon väelle erinomaisia etuja. Heimolaisen edut saat näyttämällä ostoksien yhteydessä Heimon seurakorttia. Mikäli kuulut Heimoon, mutta lompakostasi puuttuu vielä se tärkein kortti – nouda Otahallin shopista tai toimistolta omasi. Miesten edustusjoukkue & Heimo suosittelee! 

INTERSPORT ISO OMENA / Piispansilta 11, 02230 Espoo (020-7344333)

Intersport Iso Omena toimii Seuran urheiluvälinekauppiaana tarjoten monipuolisen laatumerkkien valikoiman kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan. Lisää infoa: Intersport Iso Omenan sivulla sekä Oxdogin sivulla.

  • Oxdogin tuotteet -30%
  • Kaikki muut vaatteet ja jalkineet -15%
  • Lisäalennus -5% jo alennetuista vaatteista ja jalkineista. (Lisäalennus ei koske erikoishinnoiteltuja vaatteita tai jalkineita eikä poistohinnoiteltuja tuotteita. Lisäalennus ei ole voimassa erikoismyyntipäivinä.)

OXDOG - SALIBANDYMAILAT & SALMING - JALKINEET

Heimon varusteyhteistyökumppaneina toimivat Oxdog sekä Salming footwear. Joukkueet pystyvät tekemään ryhmätilauksen erityishinnoittelun mukaan. Yksittäiset Oxdog & Salmingin ostot tehdään Ison Omenan Intersportista sekä Heimon shopista Otahallilta. Lisää infoa: Intersport Iso Omenan sivulla sekä Oxdogin sivulla.

TERVEYSTALO / Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki (0306000)

Terveystalo tarjoaa nopean palvelun ja laadukkaan hoitoketjun diagnostiikasta kuntoutukseen. Varatessasi ajan mainitsethan, että harrastat Westend Indiansissa! Suosittelemme lämpimästi kaikkia kääntymään Terveystalon puoleen terveyspalveluissa. Lisää infoa: Terveystalon sivuilla

AON (VAKUUTUKSET)

Aon tarjoaa kaikille harrastajille edulliset ja kattavat vakuutukset - rahan säästämisen lisäksi varmistat samalla hoitoketjun toimivuuden Terveystaloon. Osta vakuutuksesi täältä.

SUPERPARK

SuperPark Vantaa on liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto kaiken ikäisille – niin aikuisille kuin lapsillekin. SuperParkissa voit seikkailla ja pelailla, testata taitojasi, oppia uutta ja pitää hauskaa monipuolisten lajien parissa. Lisää infoa: SuperParkin sivuilta.

  • Heimolaisille 14 euroa / lippu arkisin ja 16 euroa / lippu viikonloppuisin.

SPORTTIAPTEEKKI.fi

Sporttiapteekki tarjoaa Heimolaisille kaikki tarvittavat apteekkituotteet suoraan kotisohvalta. Lisää infoa & ostot: Sporttiapteekin sivuilta.

BOB&BANGS / Merituulentie 36, 02200 Espoo

Koko perheen trendikäs Parturi-kampaamo Bob&Bangs sijaitsee kauppakeskus Niityssä Espoon Niittykummussa. Lisää infoa: Bob&Bangsin sivuilta.

  • Tarjoamme Heimon pelaajille, toimihenkilöille ja kausikorttilaisille -15% hiustenleikkuu.

MIKROTUKIKOHTA / Leppävaarankatu 9, 02600 Espoo

Mikrotukikohta huoltaa ja korjaa tietokoneesi edullisesti toimien turvanasi tietokonepulmissa. Lisää infoa: Mikrotukikohdan sivuilta.

RAVINTOLA FAT LIZARD / Tietotie 1, 02150 Espoo

Get ready to loosen your belt! Otaniemen metroaseman vieressä sijaitsevan Ravintola Fat Lizardin keittiö on auki vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa lounaalle, brunssille, illalliselle, puu-uunipizzalle tai vaikka maistelemaan sirkkoja! Pöytävarauksen voit tehdä ravintolan sivustolla.

RE/MAX CLASSIC / Louhentie 2, 02130 Espoo

Westend Indiansin asunnot välittää RE/MAX Classic! Lue lisää heidän nettisivuilta.

3-0 URHEILUPUISTO / Koivu-Mankkaan tie 1

Heimon sporttibaarissa otteluiden etkot ja jatkot! Tutustu tarkemmin paikallisen sporttibaarin tarjontaan 3-0 Urheilupuiston nettisivuilla.


Miehet edustus

AVUSTUKSET

Seura jakaa Hiawatha-tukirahastostaan avustusta kausimaksuihin tukea tarvitseville. Kaikki Heimolaiset voivat anoa tukea seuralta. 

 

Avustuksia jakamalla pyritään tarjoamaan junioreille mahdollisuus olla osa Heimoa, vaikka perheen tai pelaajan taloustilanne olisi haastava. Luottamuksellinen tukihakemus on saatavilla toimistolta pyynnöstä ja se tulee toimittaa täytettynä 16.10.2020 mennessä osoitteeseen: toimisto@westendindians.fi tai lähettää postiosoitteeseen: Otaranta 6, 02150 Espoo.

  

Tukirahaston pääyhteistyökumppanina toimii  Rantalainen Oy ja kumppaneina Ravintola Vista, K-Supermarket Aurora, K-Supermarket Merituuli, K-Market Sorsakivi sekä parturi-kampaamo Bob&Bangs.Rantalainen

YHTEISTYÖKUMPPANIKSI?

Olisitteko kiinnostunut liittymään mukaan tekemään yhteistyötä kanssamme ja olemaan arvokas osa Heimomme toimintaa sekä suomalaista urheilu- ja liikuntayhteisöä?

 

Vai suunnitteletteko virkistävää ja yhteishenkeä nostattavaa päivää työyhteisöllenne? Westend Indians hoitaa järjestelyt puolestanne ja räätälöi tapahtuman toiveidenne mukaisesti – samalla tuette lasten ja nuorten liikuntaa!

 

Westend Indians, tuhansien Heimolaisten yhteisö, tarjoaa yrityksellenne monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia. Seura kartoittaa jatkuvasti uusia kumppaneita - mikäli olet kiinnostunut liittymään osaksi Heimoa - ole rohkeasti yhteydessä toimistoomme (toimisto@westendindians.fi).   Miehet edustus