To 08.08.2013

Uudistettu 00-ikäluokka, toiminta & joukkueet

Westend Indians on uudistanut -00-ikäluokan joukkueet. D-ikäluokassa pääpaino on pelaajien kehittämisessä kohti tulevaisuuden pelaajapolkuja ja tätä varten on olemassa kaksi erilaisille toimintamalleille perustuvaa uutta joukkuetta. Uusi 00 Black -joukkue tähtää toiminnassaan kohti Heimon vaativinta Urheilijanpolkua ja 00 Yellow puolestaan valmistaa pelaajat Kilpailijanpolulle.

D00 Black

00 Black ilmoitetaan kilpasarjaan ja sen toiminta on tarkoitettu sitoutuneille ja motivoituneille pelaajille, joiden tavoitteena on tulevaisuudessa jatkaa urheilijanpolkua Indiansin riveissä eli seuraavilla kausilla pyrkiä mukaan ikäluokkansa edustusjoukkueeseen. Joukkueen valmennustiimi muodostuu kolmesta erittäin pitkän linjan edustusjoukkuepelaajasta eli Marek Aivilasta, Antti Vartiaisesta ja Ville Jokisesta.

Black joukkueen toiminnan sisältö ja toimintatavat  pyritään viemään kauden aikana hyvin lähelle seuran edustusjoukkueissa noudatettavaa, jolloin ensi keväänä harppaus C-ikäluokkaan olisi mahdollisimman pieni.

Black joukkue aloittaa toiminnan ensi viikon maanantaina eli 12.8. Ratiopharm Areenalla klo 18.00-20.00. Tiistaina on ulkona treenit klo 17.30-19.00 ja kokoontumispaikka Tapiolan Urheiluhallin edusta. Viikolla 35 eli tiistaina 27.8. nämä harjoitukset siirtyvät Olarin koululle lajitreeneiksi.  Torstaina harjoitukset ovat Otahallilla klo 18.00-20.00 sisältäen fysiikkaosuuden ja lajitreenin.

Black joukkueeseen voi tulla alkuun jokainen sen toiminnasta kiinnostunut. Joukkue valitaan lopullisesti syyskuun alkupuolella kun kaikki ovat saaneet reilun mahdollisuuden näyttää sitoutuneisuuden asteensa ja kykynsä toimia joukkueessa. Koska D-ikäluokan toiminnan pääpaino on yksilöiden kehittyminen ja sitä kautta tuleva joukkueen eteenpäin meno, ei yksilön lähtötaso tule olemaan joukkueen lopullista kokoamista määrittävä tekijä.

D00 Yellow

Yellow joukkue tulee olemaan hieman kevyemmän toiminnan joukkue, mutta yksi senkin tärkeimmistä tavoitteista on kehittää pelaajia yksilöinä ja auttaa heitä eteenpäin heidän valitsemalla pelaajapolulla. Yellow pelaajan polku on kilpailijapolku. Tältä polulta voi halutessaan vaihtaa Urheilijanpolulle.

Yellow joukkueen valmentajina toimivat pitkän linjan valmentaja ja seurassa päätoimisessa työsuhteessa oleva Tony Isoksela apunaan seuran yksi pitkäaikaisemmista juniorivalmentajista Tommi Turunen.

Yellow joukkue ilmoitetaan ikäluokkansa haastajasarjaan.

Yellow joukkue aloittaa toimintansa maanantaina 19.8. klo 18.30-20.30 Ratiopharm Areenalla.  Joukkueen toinen tapahtuma viikolla 34 on torstaina 22.8. klo 16.45-18.15 Otahallilla. Seuraavalla viikolla alkaa myös tiistainen vuoro Olarin koululla.

Yhteystiedot:

D00 Black yhteystiedot:

Aivila Marek

gsm 043 824 3629

e-mail:

maivila@hotmail.com









D00 Yellow yhteystiedot:

Iskoksela Tony  gsm 0400 501 738 e-mail: tony.isoksela@indians.fi

Turunen Tommi gsm 0400 673 340

D-ikäluokkavastaava:

Jouni Laakkonen puh 050 545 5600 e-mail: jouni.laakkonen@indians.fi

Kaikille viimekauden -00 Black ja Yellow joukkueiden pelaajien huoltajille on lähetetty tiedote ikäluokan muutoksista myös sähköpostitse.


// WI Tiedotus