Ma 18.01.2021

Tue Heimoa ja tee samalla hyvää - kolmen kotiottelun viikon lippukampanja!

Tällä viikolla Westend Indiansin edustusjoukkue pelaa kovaan tahtiin kolme kotiottelua, mutta valitettavasti ilman yleisöä. Koko viikon kestävässä fanilippukampanjassa on mahdollisuus tukea Heimoa sekä hyväntekeväisyysyhteisö we4you:n toimintaa!

Keskiviikon ottelussa Heimo pyrkii pääsemään ensimmäistä kertaa ikinä seuran historiassa Suomen Cupin finaaliin. Vastassa on SPV Seinäjoelta, jota vastaan Westend Indians pelasi sunnuntaina vieraskentällä 7-8 voittoon päättyneen maalirikkaan F-liigaottelun.

Tuplaviikonlopun kotiotteluissa vastassa ovat Oulun Luistinseura ja Nurmon Jymy.

Poikkeuksellisessa tilanteessa joudumme pelaamaan ilman yleisöä, mutta voit tukea Heimoa sekä tehdä hyvää ostamalla lippupaketin, joissa on mukana myös fanituotteita. Ottelulippujen tuotosta 50% menee hyväntekeväisyysyhteisö we4you:n toimintaan, jossa tuetaan vakavasti sairaita sekä erityistukea tarvitsevia lapsia ja nuoria.

– Näinä haastavina aikoina olemme seurana kiperässä tilanteessa, mutta meille on erittäin tärkeää jatkaa hyvän tekemistä, sillä emme ole ainoina ongelmien edessä, kommentoi Westend Indiansin toiminnanjohtaja Mika Leiponen.

Viime vuosina Heimo on kasvavissa määrin toteuttanut hyväntekeväisyyttä eri tavoin, niin tempauksina kuin osana toimintaa.

– Koemme, että meillä on mahdollisuus tuottaa sidosryhmiemme kanssa yhä enemmän hyvää yhteiskunnalle ydintoimintamme lisäksi, jatkaa Leiponen.

– Heimon & we4youn arvomaailmat kohtaavat tässä luontevasti, ja yhteistyöllä saamme enemmän apua sitä tarvitseville lapsille ja nuorille, we4youn hallituksen puheenjohtaja Alexandra Procopé iloitsi.

Lippupaketit ovat myynnissä Floudissa.

Viikon ottelut:

Ke 20.1. 18:30 Heimo - SPV (Suomen Cup välierä) / VeikkausTV
La 23.1. 18:00 Heimo - OLS / Ruutu
Su 24.1. 17:00 Heimo - Jymy / Ruutu

Lippupakettien vaihtoehdot:

10 euroa: Ottelulippu + tarra
20 euroa: Ottelulippu + Ruutu 1kk katselukoodi
20 euroa: Ottelulippu + juomapullo
25 euroa: Ottelulippu + maski
25 euroa: Ottelulippu + kangaskassi
30 euroa: Ottelulippu + pipo
35 euroa: Ottelulippu + jumppakassi

OSTA LIPPUPAKETTISI TÄSTÄ / FLOUD.COM!

Heimon kanssa hyvää tekemässä: Rantalainen

Tuotteita rajattu määrä. Voit noutaa tuotteet joko seuraavasta yleisölle pelattavasta kotiottelusta tai Otahallilta etukäteen sovittuna aikana (shop@westendindians.fi)