Ke 07.08.2013

Tribal Cup 2013 - ilmoittautuminen käynnissä!

Perinteinen Tribal Cup järjestetään jälleen syyskuussa juuri kilpailukauden kynnyksellä. Westend Indiansin junioriturnaus on yksi syksyn suurimmista salibandyturnauksista, viime vuonna mukana oli huikeat 130 joukkuetta! Tribal Cup pelataan Espoon parhaimmilla areenoilla ja joukkueet mittelevät paremmuudestaan kaikissa ikäluokissa (A-F).

Lauantaista sunnuntaihin 14.-15.9. pelattava Tribal Cup on joukkueille erinomainen paikka viimeistellä pelikuviot kuntoon ennen sarjapelien alkua. Nuoremmissa junioreissa Tribal Cup on oivallinen hetki pelata ensimmäiset viralliset ottelut!

Kaikkien sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalein ja mitalein, lisäksi A-poikien sekä AB-tyttöjen sarjan voittajajoukkue pokkaa palkintorahaa 1000 euroa ja B-poikien voittajajoukkue 500 euroa.

Tribal Cupissa on mahdollista ilmoittautua joko kilpa- tai haastajasarjaan, joukkueen taitotason mukaan. Westend Indians avustaa myös majoitus- ja ruokailuasioissa, joten myös kauempaa saapuvat joukkueet ovat erittäin tervetulleita! 

Ilmoittautumiset (25.8. mennessä) ja lisätiedot: toimisto@indians.fi

Tribal Cup – kutsu.

Tribal Cup –kotisivut.

Katso kuvat viime vuoden mitalisteista!


// WI Tiedotus