Ti 16.06.2020

Roni Backilta 1000 euron lahjoitus Hiawatha-tukirahastoon!

Heimo auttaa tukea tarvitsevia yhteistyökumppaneidensa avustuksella Hiawatha-tukirahaston kautta.

Roni Backin vierailu Heimon kesäleireillä oli monelle leiriläiselle varmasti yksi kesän odotetuimmista kohokohdista. Jokainen ensimmäisen viikon ryhmistä kävi Ronin pisteellä kilpailemassa Heimomestarin tittelistä. Kiivaan kilpailemisen jälkeen istuttiin alas juttutuokioon, jossa sai kysellä vapaasti asioita laidasta laitaan – eikä kysymyksille meinannut tulla loppua. Hyvän fiiliksen vierailu kruunattiin vielä suosikkitubettajan nimikirjoituksin.

           

– Aivan sairaan siistiä päästä pelaamaan salibandya pitkästä aikaa! Tässä on nyt sen verran hengaillut vaan himassa ja neppaillut seinää päin, niin oli kyllä kiva päivä, kun pääsi haastamaan näitä junnuja näissä kaikissa pikkupeleissä, fiilisteli Westend Indiansin M2-joukkueessa pelaava Roni Back päivän päätteeksi.

– Todella siistiä, että Heimo otti mut mukaan tähän projektiin ja tää oli tosi hauska tapa niin viihdyttää Heimon kesäleiriläisiä kuin tehdä samaan aikaan hyvää.

Heimo kiittää Roni Backia 1000 euron lahjoituksesta Hiawatha-tukirahastoon, josta tarjotaan avustusta kausimaksuihin tukea tarvitseville.

Avustuksia jakamalla pyritään tarjoamaan kaikille mahdollisuus olla osa Heimoa, vaikka perheen tai pelaajan taloustilanne olisi haastava. Luottamuksellinen tukihakemus on saatavilla toimistolta pyynnöstä ja se tulee toimittaa täytettynä 16.10.2020 mennessä osoitteeseen: toimisto@westendindians.fi tai lähettää postiosoitteeseen: Otaranta 6, 02150 Espoo.

Heimon Hiawatha-tukirahaston pääyhteistyökumppanina toimii Rantalainen Oy ja kumppaneina Ravintola Vista sekä parturi-kampaamo Bob&Bangs.