To 21.11.2013

Rangersin ykkösnyrkki kaatoi Inkkarit

Viime pelissä Nokiaa vastaan joukkue ui syvällä. Eilen Kirkkonummen pommarissa ensin oltiin erän verran reilusti pää pinnalla, mutta sitten iski kotijoukkue armotta ja loppupeli pulikoitiin käsipohjaa mitä kerettiin.

B - Pojat Edustus

Rangers - Indians 10 - 3 (0-0,5-0,5-3)

Joukkue oli ladannut itsensä kasvojen pesuun maanantain palaverissa. Tekeminen olikin hyvää viikon alun treeneissä ja sitä kautta matsi lähtikin pirteästi käyntiin. Ensimmäinen erä oli tasaista ja vauhdikasta vääntöä, jossa saatiin laukauksia ihan mukavasti Rangers-mokke Weurlanderia kohti. Toki Vesakin joutui hommiin, mutta ei tarvittu vielä mitään paraatipelastuksia. Paras paikka iskeä johto-osuma tuli  yhden YV:n ajaksi. Samaa kuraa se oli kuitenkin kuin viime lauantainakin ja muista matsin kahdesta YV-pelaamisesta ei sen enempää. Jotain todellakin tarttis keksiä tuolle pelin osa-alueelle. Vanha totuushan on, että erikoistilanteet monesti ratkaisevat pelit. Eilen ei kyllä ratkaissut vaikka Rangers iski jokaista yhden: YV-AV-RL.

Tauolla oltiin siis 0-0 lukemissa ja tekemisen taso oli hyvää. Taso kuitenkin laski viimeistään toisen erän lopulla. Pari minuuttia ennen erän loppua ollaan ihan tuntumassa tilanteessa 0-2, mutta kun summeri pirahtaa erän päättyneeksi niin lukemat 0-5. Selkäranka katkesi siihen ja viimeiseen erään lähdettiin hakemaan hyvää taistelufiilistä pyrkimällä voittamaan erä.

Kyllä siitä tasaisempi tuli, mutta siltikin kotijengi vei sen 3-5. Toivonen oli vaihdettu maalille ja ihan niin kuin Vesakaan niin eivät vaan voineet maaleille mitään. Eritoten Rangersin ykkösnyrkki Alaluusua-Alkki-Silvennoinen-Vehanen-Markkola olivat ilmiliekeissä. Pahiten Inkkareita pöllytti Alaluusua tehoilla 4+1. Ekassa erässä kun saatiin viisikon syöttöruletti pidettyä kurissa eikä keskustaan tilaa annettu niin homma oli kuosissa. Sitten kun kaverit pääsivät irti niin tulosta tuli ja olihan sitä viimeistelyä hieno katsoa. Kaverit ovat varmaan pelanneet kimpassa hiekkalaatikkoleikeistä alkaen ja tuntevat toistensa liikkeet kuin omat taskunsa. Toimituksen mielestä ehdottomasti tähän mennessä kohdatuista vastustajista vaarallisin viisikko!

Nokia-pelin raporttiin toimitus ei löytänyt pelistä mitään hyvää, mutta eilisestä kuitenkin jotain tarttui. Born98-nelikko vahvistettuna Jaatelan ”vanhuksella” tsemppasivat hyvin ja kun vielä loppusaldo menee +-0 niin tyytyväisiä voivat olla. Eritoten Håkansin pari häkkiä lämmittivät ja myös Kirvesniemen ensiesiintyminen B:n pelissä ansaitsi isot kehut! Edes 174-päinen yleisömeri ei saanut junnuja jumiin vaan pyyteettömästi koko nelikko paiski hommia ja Jaatela antoi faijamaisia neuvoja taustalla. Muut viisikot jätetään vähemmälle huomiolle ja voivat sitten tulevan lauantain pelistä hakea propsit ja sitä kautta nimi isketään positiivissävytteisesti otteluraporttiin…

Lauantaina sitten kohdataan jumbo Erä sininen. Inkkari-leirissä toivottavasti itseluottamus saadaan kaivettua esille ja JOUKKUEENA  mennään ja jätetään Mosan kundit edelleen taulukossa nollille. On tullut yritettyä psyykata kundeja raporttien kautta parempiin ja parempiin esityksiin, mutta niin kuin on nähty niin tuloshan on ollut juuri päinvastainen. Ollaan nyt sitten hiljaa ja katsotaan minkälainen porukka Mosan häkkiin marssii…

Erä sininen - Indians la 23.11 klo 12.30 Mosahalli



// BE tiedotus