Su 10.02.2013

Niskanen "Tuli pari tonttia"

Perjantaina Forssassa parhaana palkittiin hattutempun viimeistellyt Indiansin Sami Niskanen. FoSua vastaan kaikissa kolmessa erässä onnistunut 20-vuotias Niskanen on Indiansin toiseksi paras pistemies, kun 16 ottelussa tehoja on kertynyt 21+12.

-Tuli pari tonttia ja naulasin niistä maalit, mutta ei se muuten kovin kummoinen peli ollut itseltä, totesi Niskanen antaen samalla kehut ketjukavereille.

Ottelun kolmannessa erässä Niskanen pääsi kokeilemaan maalintekoa rangaistuslaukauksella. Edellisen kerran Niskanen upotti pallon maaliin rankkarilla lokakuussa Welhoja vastaan.

-En ihan tiennyt, mitä teen. Sen olin päättänyt, että pullonkorkuinen alakulmaan, mutta muuta en ajatellut, kertasi Niskanen pelin jälkeen.

Indians kohtaa sunnuntaina sarjakolmosen, kun kuopiolainen SB Welhot saapuu Indiansin kotihalliin. Valmistautuminen sunnuntain peliin aloitetaan paluumatkalla Forssasta.

-Ei olla vielä mietitty paljoa Welhot-peliä. Kaveri pelaa aika samalla tavalla kuin me, joten meidän on pelattava vielä paremmin, tiivistää Niskanen.

Sunnuntaina 10.2. kello 14.00 Indians – SB Welhot Otahallilla! Tervetuloa!

 

// WI Tiedotus