Ke 20.11.2013

Neljäs kotivoitto putkeen - Tor kaatui 7-6

Westend Indians otti kauden neljännen kotivoiton värikkäiden vaiheiden jälkeen. Loviisan Tor johti ottelua parhaimmillaan 5-1, mutta Indians nousi kolmannessa erässä maali kerrallaan tasoihin. 7-6-voittomaalin iski Santeri Toropainen vain 11 sekuntia ennen päätössummeria.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoi joukkueen lähteneen peliin vähentämään pallollisen pelin virheitä.

- Tänään ei tullut syöttöhasseja lähellekään niin paljoa kuin aiemmissa peleissä, näki Laurikainen ottelun jälkeen.

Huolellisemman pallollisen pelin myötä joukkueen pelinopeus kuitenkin kärsi. Kuusi päästettyä maalia oli valmennuksen mielestä edelleen liikaa.

- Toki myös matalalta karvaava Tor aiheutti sen, että ei päästy kovaan tempoon. En ole tyytyväinen pelinopeuteen tänään. Edelleen myös tulee liikaa maaleja omiin typeristä virheistä, arvioi Laurikainen.

Neljäs kotivoitto putkeen antoi aihetta tyytyväisyyteen. Sarjan toiselle kolmannekselle siirryttäessä Indians on sarjataulukossa seitsemännellä sijalla.

-Kahteen pisteeseen ja yhden kentän peliin olen tyytyväinen. Nyt tulee reservistä mukaan äijiä, jotka on olleet loukissa tai pois peliltä. Vähän muutetaan ja annetaan näyttömahdollisuuksia, kertoo Laurikainen.

Heimon kauden neljättä kotivoittoa oli todistamassa jälleen yli 350 henkeä!

Ottelukuvat Flickrissä.

Indiansin pelaa myös seuraavan ottelunsa kotikaukalossa, kun keskiviikkona 27.11. Otahallille saapuu Koovee Tampereelta.

Ke 27.11. 18:00 Westend Indians – Koovee

// Sofia Rancken