Ke 20.11.2013

Naiset nappasivat 3 pistettä viikonloppuna

Yllätyksiä, häslinkiä ja kauden parasta peliä  niistä on kolmen pisteen viikonloppu tehty!

Naiset Edustus

Otteluennakossa joukkue uhosi varautuvansa kaikkiin yllätyksiin mitä vastustajat ja uudet hallit voivat tuoda tullessaan, mutta odottamaton yllätys tuli jo ennen kuin joukkue ennätti pelipaikalle. Hieman ennen hallille lähtöä nimittäin saimme soiton ettei lauantain vastustaja RSB Team tule ennättämään Rovaniemeltä Campo Sportiin ottelun alkuun. Lentoliikennettä uhannut lakko oli saatu sovittua, mutta lentokone, jolla vastustajan oli määrä saapua, ei päässyt laskeutumaan Rovaniemen liukkaalle kentälle. Etelässä alkoikin saman tien soittorumbat niin pelaajille kuin uuden kentän metsästämiseksi, kun pohjoisessa vastustaja matkusti Ouluun, jonne heidän koneensa oli laskeutunut.

Soittorumba tuotti tulosta ja vuoro järjestyi Ruskeasuon Arena Centeristä. Myöhemmin tosin saimme tietää ettei kyseisellä kentällä pelata lainkaan liiton alaisia pelejä. Hallissa oli luonnollisesti muutakin tapahtumaa eikä pukukoppeja ollut käytössä kummallakaan joukkueella. Keski-iältään 26-vuotias inkkarilauma pääsikin takaisin junnupelitunnelmaan, kun erätauot pidettiin kentän nurkassa kahvion laidalla.

Nämä kaikki vaikuttivat siihen, että inkkarien peli oli hyvinkin sekavaa. Vastustaja ei karvannut kovin painokkaasti ja muutenkin tuntui, että kentällä oli tilaa ja aikaa miettiä enemmän kuin kauden aiemmissa otteluissa. Tämä näytti myös sekoittavan pelin luonnetta paljon sekä henkilökohtaisten virheiden näkyminen kostautui. Peli eteni päädystä päätyyn ja maaleja tehtiin lähes vuorotahtiin. Ottelu olisi ollut ratkaistavissa jo varsinaisella peliajalla, mutta inkkarit eivät käyttäneet sitä hyväksi. Jatkoaikakaan ei tuottanut tulosta, joten pisteet lähtivät jakoon tuloksella 7-7. Piste on parempi kuin ei mitään, mutta erityisesti harmittamaan jäi aivan ottelun lopulla nähty polveen kohdistunut tälli. Noora Reuhkalan hyvä ottelu ja alkukausi päättyi nyt eturistisidevammaan.

Sunnuntaina, 13 tuntia edellisen ottelun päättymisestä, joukkue saapui jälleen Ruskeasuolle, kun vastaan saapui SPV Seinäjoelta. Hallille saapui uudelleen keskittynyt, ja kenties edellisestä illasta hieman sisuuntunut, joukkue hyvällä fiiliksellä. Edellisenä päivänä vastustajaa oli vakoiltu sen verran, että tiesimme vastaan tulevan liikkuvan joukkueen, joka liikuttaa myös palloa nopeasti ja suoraviivaisesti. Valmennuksen ohjeistuksena olikin passiivisempi pelaaminen ja terävät iskut paikan tullessa. Kurinalainen pelaaminen ja uhrautuminen omassa päässä tuottivatkin hyvää tulosta. Vastustajan poikkisyötöt sekä nopeat vastahyökkäykset saatiin kitkettyä pois. Puolustimme kauden parhaan pelin jokaisella osa-alueella ja näin ollen pisteet Espooseen makealla 3-1 voitolla.

Kolmesta viimeisimmästä ottelusta naiset ovat keränneet viisi pistettä, joten joukkue on hyvässä noususuhdanteessa. Loppukauden peleihin joukkue vahvistuu yhdellä pelaajalla. Jo viime kaudella Indiansissa pelannut Anni Kettunen palaa M-Team vierailunsa jälkeen Indiansin väreihin.

Seuraavat ottelut:
Lauantai 30.11.2013 klo 17:30, Tapiolan urheilutalo
Sunnuntai 1.12.2013 klo 16:30, Tapiolan urheilutalo

// Naiset Edustus