Ma 18.11.2013

Keskiviikkona liigaherkkua Otahallilla

Westend Indians pelaa tulevana keskiviikkona lähes kuukauden tauon jälkeen kotihallissaan, kun Otahallille saapuu Loviisan Tor. Viime viikolla kaksi tappiota kärsinyt Indians lähtee hakemaan paluuta voittojen tielle keskiviikon ottelussa.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen pysyi maanantaina kannassaan, että Oilers-pelin ilme oli jo parempi kuin aiemmin viikolla Turussa TPS-tappiossa. Paikallistaiston pallollisen pelin virheet sekä väärät ratkaisut näkyivät myös videolta katsottaessa, ja valmennus leikkasikin jälleen joukkueelle tukun oppimateriaalia.

- Oilers-pelin tasoisella suorituksella nappasimme alkukaudesta pisteitä, mutta jo silloin tiedettiin, että se taso ei riitä koko kauden ajan. Nyt ollaan siinä pisteessä, että muut ovat vieneet peliä eteenpäin ja meidän täytyy pysyä samassa tahdissa, tiedostaa Laurikainen.

- Meidän pitää parantaa edelleenkin peliin keskittymistä ja huolellisuutta. Pallolliseen peliin pitää saada malttia, nyt meidän pallollinen pelaaminen on ollut hätäistä ja huolimatonta.

Laurikaisen mukaan joukkueella on jännä ongelma.

- Treenataan tällä hetkellä huomattavasti paremmin kuin mitä esitetään peleissä.

Keskiviikkona vastaan asettuu Loviisan Tor, jonka alkukausi on ollut synkkä mutta viime aikoina varsin nousujohteinen.

- Loviisan jengi on parantanut koko ajan. En tarkkaan tiedä mitä edellisessä SSV-tappiossa on käynyt, mutta sitä ennen vei muun muassa NST:n jatkoajalle. Saivat joukkueen kasaan vasta myöhään Loviisassa, joten on ihan selvää, että heillä kesti hetken päästä peliin kiinni, arvioi Laurikainen.

Keskiviikon ottelulta Laurikainen odottaa huomattavasti parempaa pallollista peliä ja haluaa nähdä taistelevan Indiansin kaukalossa.

- Sama taisteluilme, mikä oli lähes koko pelin ajan Tapiolassa, kun saadaan esiin keskiviikkona, ollaan vahvoilla, näkee Laurikainen.

Keskiviikon kotiottelussa paikalla jälleen supermaukas Heimo-kahvio ja myynnissä myös kelta-mustat seuratuotteet Shopista! Muistathan, että maksutapana vain käteinen!

Keskiviikkona 20.11. kello 18:00 Westend Indians – Loviisan Tor

Seuraa Heimoa Facebookissa ja Twitterissä!

Tervetuloa!


// Sofia Rancken