Su 17.02.2013

Kauden ensimmäinen kotitappio

Westend Indians kärsi kauden ensimmäisen kotitappion sunnuntaina 17.2., kun sarjakolmonen ÅIF haki arvokkaan vierasvoiton Otahallilta. Ottelu eteni Indiansin avausosumasta huolimatta vieraiden käsikirjoituksen mukaan ja kun 50 minuuttia oli pelattu, taululla komeili ÅIF:n 2-8-vierasjohto. Indians nousi kaunistelemaan lukemia aina 6-8 asti, mutta pisteet matkasivat vieraiden mukana Sipooseen kahden maalin erolla.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen ei ollut tyytyväinen joukkueensa suoritukseen. Vastustajan pelitapa oli käyty ennalta läpi, mutta Indians ei löytänyt omia vahvuuksia tänään ollenkaan.

-Kuten kaverin valmentajakin lehdistötilaisuudessa sanoi, niin ekat 50 minuuttia mentiin heidän pelisuunnitelman mukaan. Meillä oli myös tiedossa ÅIF:n pelitapa ja piti olla lääkkeet siihen, mutta tänään uupui toteutuksesta paljon. Tehtiin pallollisesti huonoja ratkaisuja, kertoi Laurikainen ottelun jälkeen.

Indians hävisi ÅIF:lle sellaisilla osa-alueilla, jotka kuuluvat nuoren joukkueen vahvuuksiin parhaina päivinä.

-Hävittiin tänään fysiikassa ja kaveri vei hyvällä prosentilla kaksinkamppailut. Vastustaja teki omat hommat kymmenen kertaa paremmin kuin me.

Indians nousi vielä näennäisesti haastamaan ÅIF:n ottelun vikalla kympillä, mutta todellisuudessa tasoitusmahdollisuudet olivat melko vähäiset.

-Jäähyjen ansiosta päästiin lopussa peliin kiinni. Hyvin pienet mahdollisuudet oli tulla tasoihin lopussa, mutta loppunumerot mairittelevat kyllä meitä, sillä kaveri olisi voinut viedä isommallakin erolla, joukkueensa suoritukseen pettynyt Laurikainen lataa.

Indians aloittaa tulevan viikon aiemmista poiketen, sillä nyt on pelaajien vuoro analysoida omat suoritukset videolta.

-Sen verran muutetaan videovalmennusta, että ei leikata klippejä valmiiksi, vaan pelaajat katsovat itse koko pelin ja miettivät omaa tekemistä. Ollaan nyt yksi ilta kotona ja jokainen katsoo videolta omaa suoritusta ja miettii itse, miten voisi parantaa, kertoo Laurikainen maanantain omatoimisesta harjoituksesta.

Indiansin pelit jatkuu tulevana lauantaina, kun joukkue matkaa Ouluun Merikoski SBT:n vieraaksi.

// WI Tiedotus