La 16.11.2013

Joukkue ui syvissä vesissä

Neljän pisteen ottelu himassa ja olisi todellakin kuvitellut toisenlaista meininkiä. Nokia kuitenkin hoiti perusvarmasti homman vieraille ja Inkkarit jäivät uikuttamaan menetettyjä pisteitä.

B - Pojat Edustus

Indians - Nokian KrP 4 - 5 (3-2,1-1,0-2)

Olihan se ihan oikeasti kauheeta tekemistä. Jos kundeista joku sanoo jotain muuta niin hävetköön... Eikä missään nimessä oteta pois Nokian kundeilta. Peittivät hyvin vetoja ja kun paikka tuli niin iskivät pallon verkkoon. Kaiken kruunasi Inkkareiden tekemiselle kaverin ottama vitosen jäähy aikaan 54.41. Oltiin tappiolla 4-5 ja siinä olisi sauma iskeä tasoihin ja ohi. YV:t sitten siirsivät nätisti palloa ja kun ehkä KOLME!!! vetoa saatiin koko aikana ja nekin peittoon niin ei siis tarvitse ihmetellä jos ilman pisteitä painuttiin Kehä ykköstä pitkin Espooseen.

Toimituksen onneksi on kiire painua näppäimistön äärestä muihin askareisiin. Ehkä hyvä niin, koska on kyllä niin ontto olo että raportin kirjottamisesta ei tulisi mitään järkevää. Ellei nyt koko jengi viimeistään tässä vaiheessa pysty kaivamaan sotakirvestä tuleviin koitoksiin niin ihme on! Keskiviikkona Rangers ja lauantaina Erä sininen varmaankin tietävät Inkkareiden tuskan ja pyrkivät sitä entisestään syventämään. Nyt joka jätkä haalarit päälle ja hommiin, ihan oikeasti!



// BE tiedotus