Ma 16.11.2020

Heimon juniorit nappasivat täydet pisteet viime viikon otteluista maalirikkaissa otteluissa - Heimo nakutti neljässä ottelussa yhteensä 44 maalia

Viikonloppuna nautiskeltiin maalijuhlien parissa. Peli kulki ja onnistumisia tuli kaikille pelikentillä esiintyneille joukkueille!

A-pojat | @westendindiansae

Indiansin A-pojat kohtasivat helsinkiläisseura Hawksin Tapiolan urheiluhallissa.

Ensimmäinen erä oli heimolaisille todella vaikea. Hawks otti siitä kaiken ilon irti, ja takoi taululle 5-0 lukemat.

Toinen erä alkoi siitä, mihin edellisessä jäätiin. Hawks pamautti taululle kuuluisat tennislukemat 6-0. Sen jälkeen alkoi Heimon leirissä tapahtua. Heimo paukutti toiseen erään huikeat yhdeksän maalia. Väliin mahtui myös yksi Hawksin maali, ja kolmas erä käynnistyi 9-7 tilanteessa Heimon eduksi.

Jos toisessa erässä Hawks jatkoi siitä mihin ensimmäisessä jäi, niin Indianskin teki samoin kolmannessa erässä. Kliininen suorittaminen jatkui, ja espoolaiset nakuttivat vielä kolme maalia ja päästivät Hawksin maalaamaan vain kerran. Indians vei ottelun nimiinsä loistavan taistelun jälkeen numeroin 12-8.

“Peli oli erittäin kaksijakoinen. Alkuun ei mikään tuntunut onnistuvan ja ja vastustaja karkasi 0-6 johtoon. Toisessa erässä joukkue sai hurmoksen päälle ja teki 9 maalia. Tämä kantoi loppuun asti ja tuloksena hieno voitto vaikean alun jälkeen. Kakkoskenttä oli hyvällä pelipäällä”, kehui seuran urheiluvastaava Juha Seppä.

Ottelun hahmona häärii Heimon tšekkivahvistus Petr Majer naulaten tehot 1+4=5.

Heimon A-pojat pelaavat seuraavan kerran keskiviikkona 18.11.2020. Silloin Heimo lähtee Mosahallille EräViikinkien vieraaksi. Seuraavana kotiottelu sunnuntaina 22.11. 13:00 Tapiolan UH:lla, vastassa Nokian KrP ja ottelusta on tulossa selostettu lähetys!

Indians - Hawks / Ottelun tilastot ja yhteenveto

B-pojat | @westendindiansbe

Heimon B kohtasi Lohjan Tennarin palloiluhallilla B-poikien 1. divisioonan ottelussa Kokkolan Nibacos:n.

B-pojat saivat otteluun kehnon startin vastustajan onnistuessa maalinteossa minuutin pelin jälkeen. Heimon peli kuitenkin lähti tämän takaiskun jälkeen rullaamaan, ja ensimmäiselle eräkatkolle mentiin Indiansin johdossa 4-2.

Toinen eräkään ei maalimäärässä paljon hävinnyt, sillä toinen eräkin tarjosi viisi täysosumaa. Maalit jakautuivat molempiin päätyihin Heimon iskiessä kolmesti, ja vastustajan kahdesti.

Kolmannen erän alussa Nibacos iski kolmesti tasoittaen pelin lukemiin 7-7. Heimo ei kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan, vaan iski vielä kahdesti. Nibacos onnistui ottelun lopussa kaventamaan kaulaa ilman maalivahtia yhdellä osumalla, mutta Heimo kuitenkin nappasi pisteet kotiin lukemin 9-8.

“Peli oli tavallaan hallussa siitä asti kun pääsimme johtoon. Ajoittain päästimme vastustajan kuitenkin liian lähelle ja varsinkin viimeinen erä meni hieman turhankin tiukaksi muutaman turhahkon jäähyn takia. Kaikkinensa peli ei ollut mikään kovinkaan ehjä suoritus, mutta voitto silti”, tiivisti Juha Seppä.

Ottelun hahmoina hääri Sampsa Toivonen tehoin 2+2=4 sekä Setti Roimela iskien hattutempun 3+0=3.

B-pojat pelaavat seuraavan kerran lauantaina 21.11.2020 Jyväskylässä. Silloin vastassa on Happee II.

Indians - Nibacos / Ottelun tilastot ja yhteenveto

C1-pojat | @westendindians05e

C1-pojilla oli viikonloppuna 1. divisioonassa kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli EräViikingit Itä ja toisessa ottelussa Koovee.

EräViikingit Itä onnistui tekemään ottelun ensimmäisen maalin. Tämän jälkeen Heimo päätti ottaa pelin haltuun, ja naulasivat ensimmäiseen erään neljä maalia.

Toisessa erässä maaleja ei aivan samaan tahtiin nähty, ja Heimo onnistui maalinteossa kahdesti, ja EräViikinkien onnistuessa kerran. Kolmas erä alkoi lukemissa 6-2.

Kolmannessa erässä jälleen tarjoiltiin maaleja oikein kunnolla. Heimo onnistui vielä neljästi saaden kasaan täyden kympin. Vastustaja vastasi tähän kahdella täysosumalla. Indians nappasi lopulta voiton lukemin 10-4.

“Perjantai-iltana oli kahden väsyneen joukkueen taisto. Kahdessa ensimmäisessä erässä meillä oli hyviä jaksoja, mutta sekaan mahtui myös melkoisia pomputteluvaihtoja."

"Viimeinen erä oli jo parempaa tekemistä. Mutta kokonaisuutena aika tasapaksu peli. Hyvin sai pojat kentällä hoidettua homman kuitenkin kotiin. Välillä tulee vaikeampia pelejä ja niistä pitää vain selvitä kunnialla läpi”, kehui joukkueen päävalmentaja Lasse Lyttinen.

Ottelun hahmoina tässä kamppailussa häärivät Tatu Alivaara 0+4=4, Elmo Musto 3+0=3 ja Saku Rajala 3+0=3.

Indians - EräViikingit Itä / Ottelun tilastot ja yhteenveto

C1-poikien viikonlopun toisessa ottelussa vastassa oli tamperelainen Koovee.

Tässäkin ottelussa vastustaja onnistui ensin maalinteossa. Koovee karkasi ensimmäisen erän alussa 2-0 johtoon vajaassa kolmessa minuutissa. Heimo kuitenkin tässäkin ottelussa sai pelin juonesta kiinni, ja erätauolle siirryttiinkin jo 3-2 lukemissa Heimolle.

Toisen erään Indians laittoi vielä isompaa pykälää silmään, ja maalasi jopa viidesti. Myös puolustuspeli oli tehokasta, ja omassa maalissa helisi vain kerran.

Kolmannessakin erässä Heimo maalasi jälleen viidesti, ja kuten edellisessä erässäkin, vastustaja pidettiin lähes täysin poissa maalipaikoilta. Koovee kuitenkin onnistui kolmannessa erässä kerran heiluttamaan verkkoja espoolaisten päädyssä. Ottelu päättyi Heimolle 13-4.

“Sunnuntai-iltana oli taas kärkipään kamppailu. Koovee sai otteluun hyvän startin. Olimme hieman unessa alkuun. Herääminen tapahtui ensimmäisen kympin jälkeen kun Lahna ampui ensimmäisen maalinsa Heimossa! Tämä sytytti koko joukkueen ja sillä mentiin sitten koko loppupeli."

"Pelasimme kauden parasta peliä tähän mennessä! Tästä on hyvä jatkaa treenaamista kohti seuraavaa VSS peliä kohden”, hehkutti joukkueen otteita päävalmentaja Lasse Lyttinen.

Ottelun hahmona hääri tällä kertaa Daniel Rubinstein nakuttaen tehot 3+1=4.

C1-pojat pelaavat seuraavan kerran ensi sunnuntaina 22.11.2020. Silloin vastassa on VSS.