Ke 01.04.2020

Heimon A-C-edustusjoukkueiden valmennustiimit

Heimon A-C-edustusjoukkueiden lajivalmentajat kaudelle 2020-2021.

A-nuorten edustusjoukkue (ASM-sarja)

Päävalmentaja: Joel Ekroos
Valmentaja: Stefan Korhonen
Maalivahtivalmentaja: Ville Jokinen

SM-sarjaan nousseen joukkueen päävalmentajana jatkaa Joel Ekroos. Hänen tuekseen liittyy U19-maajoukkueessakin valmentajana toimiva Stefan Korhonen. Joukkueen runko jatkaa melko samana, mutta uusillekin pelaajille on vielä hyvin tilaa.

B-poikien edustusjoukkue (BSM-sarja / B 1-divisioona)

Päävalmentaja: Joakim Tång
Valmentaja: Juha Seppä
Valmentaja: Stefan Korhonen
Maalivahtivalmentaja: Ville Jokinen

B-poikien joukkueen valmennuksesta vastaavat alkavalla kaudelle 04-ikäluokan kanssa hyvää työtä tehneet Joakim Tång ja Juha Seppä. Stefan Korhonen liittyy joukkueen valmennustiimiin vastuualueenaan yksilöiden kehittäminen. B-poikien edustusjoukkueen selkeänä tavoitteena on pelata ensi kaudella SM-sarjassa. Joukkuella on varma paikka valtakunnallisessa sarjassa. Joukkueessa on tilaa 1-2 hyökkääjälle.

C1-poikien edustusjoukkue

Päävalmentaja: Lasse Lyttinen
Valmentaja: Oskari Ruohonen
Maalivahtivalmentaja: Ville Jokinen

C-ikäluokan edustusjoukkueiden valmennuksesta päävastuun kantaa ensi kaudella Lasse Lyttinen. 24-vuotias Lasse on aikaisempina vuosina valmentanut menestyksekkäästi mm. OLS:n 05-poikien joukkuetta, jonka lisäksi hän on yksi C-ikäluokan maajoukkuetievalmentajista. Oskari Ruohonen jatkaa joukkueen valmennuksessa edelliseltä kaudelta.

C2-poikien edustusjoukkue

Päävalmentaja: Lasse Lyttinen
Valmentaja: Otto Syvähuoko
Maalivahtivalmentaja: Ville Jokinen

C2-pojissa Lasse Lyttisen parina työskentelee Otto Syvähuoko, joka valmensi kuluneella kaudella C-poikien kilpajoukkuetta.

Heimon valmennuspäällikkö Juha Seppä on tyytyväinen ensi kauden edustusjoukkueiden valmennukseen.

”Ensi kauden valmennustiimit ovat pitkälti jatkumoa hyvin sujuneelta kuluneelta kaudelta. Lasse Lyttisen saaminen seuraamme on erittäin positiivinen uutinen. Hän on nuoresta iästään huolimatta jo suhteellisen kokenut valmentaja, josta kuulemme varmasti tulevaisuudessa vielä useasti. Stefan Korhonen on yksi Suomen kärkipään valmentajista ja hänen tuki tuo varmasti lisäarvoa vanhemman pään edustusjoukkueisiimme. B-poikien valmentajana edellisellä kaudella toiminut Risto Lehtelä muuttaa kesällä opiskelemaan ulkopaikkakunnalle, joten hän pitää nyt tauon Heimon joukkueiden valmentamisesta. Kiitos Risto tässä kohtaa ja nähdään Heimossa kunhan opiskelut sen sallivat!”

Lue lisää Heimon joukkueisiin hakemisesta tästä!