Ma 09.10.2023

Heimo Esports lähtee valloittamaan C2:sta uudella joukkueella - “Joukkueessa on täydellinen mixi nuorta intoa, kokemusta sekä johtajuutta.”

Uusi joukkue saatiin kasaan priima aikaan, sillä CS:GO:n korvaaja CS2 julkaistiin vasta hetki sitten.

Heimo lähtee tavoittelemaan uudella CS2 joukkueellaa Suomen kärkeä. Joukkueen valmentaja, Kristo “r0tta” Lindfors on innoissaan tulevasta projektista.

– Joukkueessa on täydellinen mixi nuorta intoa, kokemusta sekä johtajuutta. Olemme myös saaneet mukaan ottob:n kansainvälisiltä kentiltä takaisin kotimaan kamaralle, ja on hieno nähdä miten koko paletti lähtee pyörimään. Jo nyt olemme saaneet hyvää tulosta niin treeniservulta kuin virallisista otteluista.

Myös joukkueen IGL Arvid on odottavaisin mielin tulevasta kaudesta.

– Kiva lähtee työstään uutta projektia. Hommat on toiminu tähän mennessä erinomaisesti ja varmasti jatkossakin toimii. Paljon on opittavaa, mutta hyviä merkkejä on jo nähtävillä. Heimon toiminta vaikuttaa hyvältä joten on ilo olla osa sitä!

Pelinä CS2 ei vielä ole täysin valmis, siitä se onkin saanut osittain kritiikkiä. Uusia ja toivottuja elementtejä peli on kuitenkin täynnä, joka avaa uusia ovia joukkueille.

– CS2 tuo paljon uutta niin pelaajille kun katsojillekin. Varmasti menee oma aikansa ennen kuin meta alkaa kehittymään ja asettumaan paikoilleen.Paljon on CS2:ssa vielä fiksattavaa, mutta suunta on hyvä, Kristo toteaa.

Heimo Esportsin uudessa joukkueessa pelaavat:

Tony ”arvid” Niemelä
Jasper ”japE” Svensberg
Olli ”oopee” Piispanen
Otto ”ottob” Virtanen
Olli ”Tumppis” Nousiainen Heimon alla joukkue pelaa ensimmäisen kerran tiistaina 10.10. klo 19 FEL:in CS-Liigan kaudella 11, kun vastaan asettuu JANO. Ottelua pääset seuraamaan FEL:in Twitch kanavalla: https://www.twitch.tv/esportsfinland