To 08.08.2013

Haemme valmentajia, huoltajia ja toimihlöitä

Westend Indians on yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista ja Suomen suurimmista salibandyseuroista. Heimon väreissä liikkuu yli 1000 lasta, nuorta ja aikuista. Pelaajien lisäksi Heimon taustoilla on valtava määrä vapaaehtoisia toimihenkilöitä. Sadat vapaaehtoiset toimijat mahdollistavat joukkueiden toiminnan, ja Heimo hakee jatkuvasti lisää uusia toimihenkilöitä mukavaan joukkoonsa.

Vapaaehtoistoiminta on parhaimmillaan kertakaikkisen loistava harrastus! Joukkueen taustoilla toimiminen ei edellytä oman lapsen pelaamista joukkueessa tai ylipäätään kenenkään tutun mukana oloa. Rooleja joukkueen taustoilla löytyy aina valmentamisesta valokuvaamiseen ja kaikkea siitä väliltä. Toimihenkilöille maksettavien korvausten suuruudet vaihtelevat toimenkuvan ja joukkueen mukaan.

Indiansilla on joukkueita käytännössä kaikissa ikäluokissa sekä kilpa- että haastajasarjoissa (A-F). Myös aikuisjoukkueiden taustaryhmiin liittyminen on mahdollista.

Erityisesti Heimo etsii valmentajia, joukkueenjohtajia sekä huoltajia. Mikäli kiinnostuit Heimon toiminnasta, ole yhteydessä toimisto@indians.fi ja kerromme lisää mahdollisuuksista!


// WI Tiedotus