To 07.04.2022

Etsimme juniorivalmennuspäällikköä

Westend Indians ry, tuttavallisemmin Heimo, on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Tähtiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja Espoon suurimmista urheiluseuroista. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemen Otahallilla.

Haemme puolipäiväistä juniorivalmennuspäällikköä vastaamaan D-junioreiden toiminnasta. Juniorivalmennuspäällikkönä vastaat joukkueiden organisoinnista ja toiminnasta, sekä olet joukkueiden mukana valmentajana. Myös muiden ryhmien (iltapäiväkerhot, monilajiryhmät) on mahdollista yhdistää työnkuvaan.

Työtunnit ajoittuvat arki-iltoihin (harjoitukset) sekä viikonlopuille (sarjapelit). Viikkotyömäärä on noin 20-32h/vko, mutta sitä on myös mahdollista sovittaa sinulle sopivaksi. 

Vaatimukset: 
- Kokemusta salibandyn valmennuksesta ja sen organisoinnista
- Kokemusta lasten/nuorten kanssa toimimisesta
- Täysi-ikäisyys
- Toimisto-ohjelmistojen (mm. Word, Excel) hallinta ja hyvät viestintätaidot (some, kirjoittaminen)

Vaatimukset määrittyvät tarkemmin ryhmäkohtaisesti.

Odotamme myös: 
- Positiivisuutta 
- Vastuullisuutta
- Halua kehittyä valmentajana
- Sitoutumista seuran arvoihin ja toimintatapoihin

Työ sisältää joukkueiden harjoitustapahtumiin ja mahdollisiin pelitapahtumiin osallistumisen sekä joukkueiden toiminnan suunnitteluun osallistumisen ja muut valmistelut. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työssä, koska treenipaikat sijaitsevat ympäri Espoota. Toimistotilamme sijaitsevat Otaniemen Otahallilla.

Heimo tarjoaa positiivisen työyhteisön ja järjestää työntekijöilleen koulutusta.

Vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo viimeistään 31.5. osoitteeseen: mika.leiponen@westendindians.fi . Hakijoita haastatellaan jo ennen hakuajan umpeutumista ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitun tulee esittää lasten/nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.