Su 17.11.2013

Ei vielä Espoon herruutta - 11-4 takkiin

Westend Indians kärsi kauden neljännen tappion, kun Esport Oilers oli reippaasti askeleen edellä joka osa-alueella historian ensimmäisessä Espoon paikalliskamppailussa. Tasaisen avauserän jälkeen Oilers vei ja Indians vikisi. Loppunumerot kirjattiin peräti 11-4.

Indiansin Mikael Sievänen nappasi nimiinsä historiallisen derbyn avausosuman ja ensimmäiselle erätauolle mentiin sopuisasti 1-1 lukemissa. Ottelun puoliväli ylittyi 2-2 lukemissa, kun Heimon leiristä Santeri Toropainen onnistui ylivoimalla maalinteossa. Toisen erän jälkimmäinen kymppi oli kuitenkin joukkueelle murheellinen, kun Oilers naulasi lähes joka paikasta.

Kolmanteen erään lähdettiin 6-2 lukemista ja reilun minuutin pelin jälkeen taululla komeili kotijoukkueen 8-2 johtoasema. Lopulta edettiin Indiansin kauden suurinumeroisimpaan tappioon, kun Oilers kuittasi 11-4 voitolla sarjapisteet.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen näki joukkueensa tappiosta huolimatta paremmassa valossa kuin maanantain TPS-pelin jälkeen.

- Oli meidän yleisilme nyt parempi kuin TPS-pelissä. Tehtiin kuitenkin hirveä määrä pallollisen pelin virheitä ja vääriä ratkaisuja.

Ottelun puoliväliin asti joukkueet olivat kaukalossa tasavahvoja.

- Kaveri rupesi kuitenkin naulaamaan paikoista sisään puolivälin jälkeen ja alkoi voittaa kaksinkamppailuja. Meille tuli siinä vaiheessa pieni lamaantuminen. Sen kun yhdistää huonoon lähtöön vikaan erään, niin kolmas erä oli enää kosmetiikkaa, näki Laurikainen.

Reilu 1000 katsojaa Espoon paikalliskamppailussa loi hienon tunnelman.

- Erinomainen tapahtuma ja hyvä tunnelma, kiitteli Laurikainen pelin jälkeen.

Indiansin pelit jatkuvat jo keskiviikkona (20.11.), kun Otahallille saapuu Loviisan Tor. Ottelu alkaa kello 18:00. Tervetuloa!