Su 21.06.2020

Salibandyn Tuki -säätiö ja F-liigan seurat käynnistävät yhteisen varainkeruukampanjan

Mahdollisuus tehdä hyvää! Salibandyn Tuki -säätiö ja 25 F-liigan seuraa käynnistävät yhteisen varainkeruukampanjan seurojen elinvoimaisuuden turvaamiseksi.

Koronapandemia on saattanut urheiluseurat tukalaan asemaan. F-liigan seurat toimivat paikallisesti merkittävänä liikuttajana ja hyvinvoinnin luojana. Uusi varainkeruukampanja mahdollistaa myös jatkossa seurojen arvokkaan työn lasten ja nuorten liikuttamisen mahdollistamisessa sekä elämysten ja kokemusten tuottamisessa.

– Varainkeruukampanjassa on Salibandyn Tuki -säätiö omilla keräyskohteillaan ja kaikki 25 F-liigan seuraa kukin omalla kohteellaan. Kaikki tämä tapahtuu säätiölle myönnetyn rahankeruuluvan puitteissa, toteaa säätiön asiamies Jari Kinnunen ja jatkaa:

– Lahjoittaja kohdentaa lahjoituksensa tietylle seuralle tai säätiölle. Lahjoituksen voi tehdä kerta- tai kuukausilahjoituksena.

85 prosenttia lahjoitussummasta maksetaan tuettavalle kohteelle. 15 prosentilla hallinnointikululla katetaan Salibandyn Tuki -säätiön, Fair Donation Oy:n ja maksunvälittäjän kustannukset. Lahjoitukset tapahtuvat luottokorttimaksuina. Maksujen välittäjänä toimii luottokorttiyhtiö Stripe, joka tilittää lahjoitusvarat suoraan säätiön tilille, josta ne ohjataan kyseiselle lahjoituskohteelle/seuralle.

– Salibandyn Tuki -säätiön vastuullinen toiminta seuraorganisaatioiden taloudellisesta tukemisesta on saanut laajasti kiitosta F-liigassa pelaavien joukkueiden keskuudessa. Salibandyn Tuki -säätiön ansiosta käynnistyvä varainkeruukampanja tukee erinomaisella tavalla lajin yhteisöllisyyden vahvistamista ja avaa merkittävän mahdollisuuden ohjata tukea suoraan seuroille. Pidän varainkeruukampanjaa merkittävänä toimenpiteenä. Se vahvistaa seuraorganisaatioiden mahdollisuuksia saada lisäresurssia toimintansa kehittämiseen. Mukana ovat kaikki F-liiga joukkueet – se  on upea asia ja ilmentää hyvin Suomen suurimman liigan tasa-arvoista toimintatapaa, kiittelee F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen

Heimon kampanjaan pääset tästä!