Su 10.05.2020

Heimon kesäleirit 2020 - vielä ehdit ilmoittautua!

Heimon Espoon Otaniemen Otahallin kesäleireillä liikutaan monipuolisesti pelien ja leikkien parissa sisällä ja ulkona – lapsien suosikkia - vesisotaa unohtamatta! Viikko huipentuu perjantain Heimo-olympialaisiin, joissa jokaisella on mahdollisuus loistaa. Leiriläiset jaetaan ryhmiin valittujen leiriteemojen sekä iän mukaan. Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan kesästä!

Kesän joukkueiden leiritykset & lasten kesäleirit järjestetään tämän hetken viranomaistietojen perusteella alkuperäisen suunnitelman/informoinnin mukaisesti ja osallistujien terveydestä huolehtien alle 50 henkilön ryhmissä. Tarkemmat ohjeistukset lähetetään osallistujille erikseen. Mikäli rajoituksissa tulee kesäkuun alun osalta muutoksia, tiedotamme siitä välittömästi.

Tärkeitä ohjeistuksia kesäleireihin liittyen:

1. Leirille ei tulla sairaana. Mikäli tunnet, että sinulla on hengitystieinfektion oireita / olet sairastunut (koronaan), niin toimi THL:n ohjeiden mukaisesti: Ohjeet koronavirustaudin COVID-19 kotihoitoon ja ilmoita asiasta välittömästi Westend Indiansin toimistolle (toimisto@westendindians.fi)

2. Mikäli perheessä ollaan sairastuttu (koronaan), ei lapsi saa tulla leirille ennen kuin lapsi on pysynyt tai ollut kaksi viikkoa täysin oireettomana.

Tarkemmat ohjeistukset: Westend Indiansin tiedote

Lisätietoa kesäleireistä ja ilmoittautuminen tästä!

Tervetuloa Heimon kesäleireille!