Ti 19.01.2021

Heimo vs. koronavirus - tilanne tällä hetkellä

Westend Indiansin toiminta on koronavirusrajoitusten vuoksi ollut haastavaa maaliskuusta 2020 lähtien. Seurayhteisöämme koetellaan, kuten niin monia muitakin aloja, tahoja ja ihmisiä.

Nykyinen tilanne on myös meidänkin seurayhteisölle monella tapaa kiperä. Useampi sata matalan kynnyksen harrastajaa ei ole rajoituksista johtuen osallistunut tälle kaudelle, joukkuetoimintamme joutuu taiteilemaan talven keskellä ulkona ja liigajoukkueemme pelaa tyhjille katsomoille.

Olemme erittäin huolissamme, että erityisesti jo muutenkin kaikista vähiten liikkuvat – liikkuvat nyt vielä vähemmän. Näistä suuri osa ei näy monissa tilastoissa, mutta ovat juuri niitä, joiden liikuttamisessa seurat ovat hyviä ja erittäin tärkeitä yhteiskunnallisesti. 

Keväällä onnistuimme yhdessä vastaamaan haastavaan tilanteeseen. Kesän ja syksyn aikana järjestimme kaikkiaan vastuullisesti lähes 100 000 liikuttavaa tuntia. Talvella toiminnan sopeuttaminen on olosuhteista johtuen huomattavasti haastavampaa – osittain mahdotonta.

Toivomme, että lasten, nuorten ja aikuisten terveyttä edistävä liikunnallinen harrastaminen pääsisi kaikkinensa jatkumaan sisätiloissa mahdollisimman pian.

Perinteisten syksyn palautekyselyiden perusteella – Heimolaisten tyytyväisyys toimintaan on parempaa kuin koskaan. Teemme kaikkemme, että seuran toimintakyky ei heikentyisi.

Kiitoksia kaikille teille, jotka olette tässä tavalla tai toisella tukenamme – yhteistyökumppaneina, toimihenkilöinä, harrastajina, vanhempina ja faneina. 

Emme malta odottaa, että Otahalli on jälleen täynnä Heimolaisia.

Tue Heimoa ja tee samalla hyvää - kolmen kotiottelun viikon lippukampanja!

Koronaviruksen vaikutukset harjoitustoimintaan ja ohjeistukset

ps. mikäli sinulla tai lähipiirilläsi on mahdollista tukea Heimoa, ole yhteydessä: toimisto@westendindians.fi

 

Mika Leiponen

Toiminnanjohtaja

 

Juha Seppä

Valmennuspäällikkö

 

Lasse Lyttinen

Juniorivalmennuspäällikkö

 

Sebastian Klärich

Juniorivalmennuspäällikkö

 

Veera Inkeroinen

Harrastevalmennuspäällikkö